Äppelpajer kopior bättre än originalet?
På en viss hamburgerkedja serveras en delikat äppelpaj, kan man göra det ännu bättre, på ett enkelt sätt?
Enligt barnen var denna bättre är originalet.



Äppelpajer, 8 st
Detta behövs:
Vegansk smördeg, denna gången köpte jag färdig.
4 äpplen
margarin att steka i
0.5 dl socker
2 tsk kanel
Till garnering behövs smält margarin, socker och kanel
Gör så här:
Skala och tärna äpplena i små bitar.
Stek äpplena i margarin på mellanvärme
Häll över socker och kanel och låt steka med.
ställ fyllningen åt sidan och låt svalna.
Sätt ugnen på 200 grader.
Dela smördegen i 8 bitar
Lägg fyllning på ena sidan, vik över och tryck i hop kanterna med gaffel
Lägg på plåt med bakplåtspapper.
Smält margarin och blanda socker och kanel i en skål.
Pensla pajerna med margarin och strö socker/kanelblandningen över.
Grädda i mitten av ugnen ca 10 minuter, till de är gyllene.
Ät och njut/Åsa
Lämna ett svar