Äppelpajer kopior bättre än originalet?

På en viss hamburgerkedja serveras en delikat äppelpaj, kan man göra det ännu bättre, på ett enkelt sätt?

Enligt barnen var denna bättre är originalet.

Äppelpajer, 8 st

Detta behövs:

Vegansk smördeg, denna gången köpte jag färdig.

4 äpplen

margarin att steka i

0.5 dl socker

2 tsk kanel

Till garnering behövs smält margarin, socker och kanel

Gör så här:

Skala och tärna äpplena i små bitar.

Stek äpplena i margarin på mellanvärme

Häll över socker och kanel och låt steka med.

ställ fyllningen åt sidan och låt svalna.

Sätt ugnen på 200 grader.

Dela smördegen i 8 bitar

Lägg fyllning på ena sidan, vik över och tryck i hop kanterna med gaffel

Lägg på plåt med bakplåtspapper.

Smält margarin och blanda socker och kanel i en skål.

Pensla pajerna med margarin och strö socker/kanelblandningen över.

Grädda i mitten av ugnen ca 10 minuter, till de är gyllene.

Ät och njut/Åsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *